QRoute en zilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vooruitlopend op de lancering van de QR Shoppingroute van www.9straatjesonline.com  heeft de Glaswerkplaats extra sieraden, m.n. ringen en manchetknopen, gemaakt. Hierbij wordt een qr code sticker op de etalageruit geplaatst, waarmee je met een telefoon na sluitingstijd op de website van 9straatjesonline komt en uit het aldaar opgenomen assortiment een aankoop kunt doen.

Zoals het door henzelf werd aangekondigd:

  • Er komt een 9straatjesonline app met een store locator zodat mensen die door het gebied lopen jouw winkel via de app kunnen opvragen, een route vanaf hun huidige locatie kunnen laten uitstippelen of met hun mobiel direct naar jouw items op 9straatjesonline gaan om ze eenvoudig aan te schaffen.
  • Een Qroute plattegrond in creditcard formaat met extra info en locatie aanduiding van de deelnemende winkels. Een ideaal plattegrondje van het gebied dat verspreid zal worden via winkels, horeca en hotels.

Mede door deze nieuwe ontwikkeling is ook het aanbod van sieraden in de hoogste categorie zilver uitgebreid, in samenwerking met edelsmid Christine van der Ree,. Naast een aantal manchetknopen is een keuze gemaakt uit de mooiste glasontwerpjes, die vervolgens aan de achterzijde zijn uitgefreesd. Hierdoor kan binnen een half uur de speciale en zeer comfortabele zilveren standaardring in de juiste maat worden aangebracht.

PS: etalage ingericht door Astrid Verkoren (zie o.a. hoofdfoto)