Glas lijmen voor Lia

Een paar jaar lang hebben 4 door mij gemaakte glassfusion-plaatjes in mijn zaak gehangen, ietwat krakkemikkig bevestigd aan de muur weliswaar, maar altijd dacht ik: ze hangen mij best daar, want ze komen goed uit in het interieur. Lia had al een paar keer aangegeven dat zij ze erg mooi vond en dat ze dit ‘Luik 1 t/m 4’ graag bij haar aan de muur zag. Tot ik dacht: nou, ze hebben nu lang genoeg te koop gehangen, dan niet, dan gaan ze naar Lia. Omdat er 4 x 4 cylinders aan de muur moesten worden bevestigd om ze op te hangen, stelde ik aan haar voor om ze op een hardglas-plaat te lijmen waardoor er maar 4 bevestigingspunten nodig zouden zijn, plus dat het geheel hierdoor wat ruimtelijker zou worden.

Omdat Bert Grotjohann ook bezig was met lijmen zei hij me dat het wel tegelijkertijd gedaan kon worden. Hierbij het resultaat.